DERMMATCH 40 g, (izberite barvo) vodoodporni lasni zgostitvenik

Zgostitveniki las - DERMMATCH 40 g, (izberite barvo) vodoodporni lasni zgostitvenik

  • Proizvajalec: Dermmatch
  • Šifra: ZG122011
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • €52.90
  • €44.99

  • Brez DDV:€36.88
  • 2 ali več €43.64
  • 3 ali več €42.75
  • 4 ali več €41.39

Razpoložljive možnosti

DermMatch - vrhunski izdelek, ki prekrije področja brez las, odebeli in učvrsti obstoječe lase, prekrije sivino in vrne volumen Vašim lasem.


DermMatch so pričeli priporočati zdravniki za prekrivanje brazgotin po opravljenih transplantacijah pred več kot 15-imi leti. Danes je to najbolj prodajan izdelek za prekrivanje manjših področij brez las, debeljenje tanjših las in prekrivanje sivih področij. Izdelek je 100 % varen, ne vsebuje NOBENIH nevarnih snovi in priporočajo ga tako zdravniki kakor tudi dermatologi za sledeče primere:
- pri pojavu moške in ženske delne plešavosti - pri redčenju las (vidijo se manjša področja gole kože)
- po opravljeni transplantaciji (prekrivanje brazgotin)

- kot kozmetični pripomoček pri jemanju pripomočkov za rast las

- pri prekrivanju sivih las in razbarvanih korenin


DermMatch Vam zagotavlja takojšen rezultat in spremeni Vaš videz. Tanjši lasje se odebelijo in učvrstijo, blagodejna krema prekrije vaše lasišče in vaši lasje dobijo takoj volumen bogatih las. Plavanje, potenje in česanje..; DermMatch ostane na glavi tudi med plavanjem. Podobni izdelki, ki jih lahko dobite na tržišču, niso niti približno tako obstojni in zanesljivi.

DermMatch prekrije kožo lasišča in ujame barvo Vaših las. Na voljo imate 8 različnih barv in v kolikor ne dobite želene barve serijsko jo lahko dobite z mešanjem 2-h barvnih odtenkov.

Izbirate lahko med sledečimi barvami: belo, platinum blonde, svetlo rjavo, srednje rjavo, temno rjavo, rdečo, srebrno in črno.DermMatch omogoča rast vaših las. Narejen je iz varnih sestavin, ki negujejo vaše lasišče, barve za prekrivanje pa so koži prijazna in ne vsebujejo nevarnih barvil. DermMatch lahko uporabljate tudi med tem ko jemljete preparate kot so Propecia ali Rogaine in pa po nekje 2 - 3-h dneh po presajanju las. Izdelek ne vsebuje ostankov volne, zmletih človeških las ali živalske dlake in je popolnoma neškodljiv. Priporočajo ga tudi vodilni dermatologi v ZDA. Nanašanje DermMatch-a je zelo preprosto. Nežno vtrite izdelek na lasišče z uporabo vlažne nanašalne paličice, tako da hitro obarva in prekrije del ki ga želite prekriti.

S ščetko nanesete izdelek preko tanjših las in počakajte da se lasje posušijo. S suho krtačo pojdite še enkrat skozi lase in opazili boste takojšen učinek – bogat volumen vaših las in redka področja ( kjer se je še prej videlo golo lasišče ) izginejo. Plavanje, potenje in česanje – to ni več problem.

DermMatch ostane na lasišču in laseh dokler ga ne izperete s šamponom. Povabilo na zabavo nekje na morju ali ob vodi ni več travmatična izkušnja.

 

Vprašajte vprašanje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Podobni izdelki