Proti osivelim - JUST FOR MEN - ŠAMPON V BARVI LAS barva: svetlo rjava H25

  • Proizvajalec: Just For Men
  • Šifra: M072011
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • €19.99
  • €14.90

  • Brez DDV:€12.21
  • 2 ali več €14.45
  • 3 ali več €14.15
  • 6 ali več €13.70
  • 12 ali več €13.41

JustForMen cilja samo sive lase. Zamenja jih z vašimi sivimi toni barve, da se popolnoma prilegajo vašim naravnim lasem v samo 5 ih minutah.Izdelek ki ne vsebuje amoniaka, traja do 6 tednov, dokler sive lasje ne zrastejo ponovno.

Pusti lasje bolj gostejše in zdrave, brez odvečnih sivih las!
Just for men je dober za vaše lase. Ne vsebuje amniaka, posebni balzam pomaga negovati vaše lase. Je unikaten in kompleksen, bogat z vitaminom E, proteini, aloe vera.. za gostejše, bolj zdrave lasje ki jih je enostavneje kontrolirati.

Svetovni zmagovalec št.1, ker moški lasje so drugačni. 
Ženska barva za lasje je drugačna ker je narejena da je bolj dramatična, da pomaga da so ženske bolj opažene. Just for men je točno nasprotje. Just for men barvni odtenki so pazljivo izbrani da se zlijejo z vašimi lasmi. Za razvoj slednjega izdelka je bilo potrebnih 30 let raziskav in razvoja ter preko 50 miljonov zadovoljnih kupcev.

Zakaj Just for men barva prinaša naraven videz barve?
JustForMen cilja samo sive lase, tako da vaši lasje izgledajo naravni, medtem pa pušča vaše ostalo lasišče ki je v naravni barvi povsem nespremenjeno. Rezultat je barva las ki izgleda kot vaša naravna barva. 

Ali naj se pobarvam pred ali po striženju?
Po striženju! Svežo striženje in sveža barva je vedno dobra kombinacija.

Ali Just for men poškoduje moje lasje?
JustForMen je v bistvu dober za vaše lase. Izdelek ki ne vsebuje amoniaka, ter samo 5 minut da se vpije. Ob tem pa Just for men je poln zdravih sestavin med katere sodijo: Vitamin E, Aloe vera, kamilice.... Slednje sestavine obogatijo balzam in zavarujejo lasišče med barvanjem, in jih spremeni v gostejše, bolj zdrave ter lažje za kontroliranje. 

NAVODILA ZA UPORABO

Vprašajte vprašanje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Aqua, Ethanolamine, Canola Oil Fatty Acids, Cetearyl Alcohol, Steareth-21, Oleyl Alcohol,Resorcinol, p-Phenylenediamine, Parfum, Petrolatum, Sodium Sulfite, Erythorbic Acid, p-Aminophenol, m- Aminophenol, Cetearyl Glucoside, Dicetyl Phosphate, N,N-Bis(2- Hydroxyethyl)-p-Phenylenediamine Sulfate, Trisodium EDTA, Ceteth-10 Phosphate, Cetyl Alcohol, 2,4-Diaminophoenoxyethanol Sulfate (RD-004787).

BARVNI RAZVIJALEC:
Aqua, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Laureth-23, Ceteareth-20, Acrylates/Steareth-20 Methylacrylate Crosspolymer, Steareth-2, Etidronic Acid, Disodium EDTA, Sodium Stannate (RD-004783).


Podobni izdelki