Pogoji nakupa


Registracija

Za uspešen nakup registracija ni obvezna. Vnešeni podatki pa bodo varovani in se ne bodo uporabljali za noben drug namen razen za obdelavo vaših naročil! Po oddaji naročila prejmete potrdilo o vašem naročilu v vaš elektronski poštni predal. Morebitne preklice naročil lahko v roku ene (1) ure sporočite na naš elektronski naslov ali pa nas pokličete. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in posrednikom (Hairback ltd.) nepreklicno sklenjena.

Naročila

Ponudnik v obljubljenem roku izdelek/ke zapakira in odpošlje. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 12.30 ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13 uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezana dostavna služba GLS, je 3 dni. Ko je enkrat pogodba o nakupu sklenjena, je le ta shranjena na sedežu podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 8. in 17. uro. V primeru, da stranka ne prevzame pošiljke v določenem roku, in je naslov dostave bil pravlen si pridržujemo pravico do izterjave poštnine v znesku 3,7 €. Stranki ob zavrnjeni pošiljki pošljemo položnico s podatki o nakazilu.


Upravljalec trgovine je davčni zavezanec, tako da cene vsebujejo DDV. Cene veljajo na dan nakupa in velja do preklica. Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cene! V tem primeru je kupec o tem pisno ali ustno obveščen in mu je ponujena možnost odstopa od pogodbe. Že kupljeno blago se lahko pošlje nazaj in zamenjali ga bomo za drugo blago. Morebitno razliko v vrednosti blaga je potrebno doplačati. Strošek ponovnega pošiljanja za drugo blago nosi kupec.  V spletni trgovini lahko kupujete 24 ur na dan, vse dni v tednu.

Načini plačila:

1. Bančna transakcija (preko obrazca UPN ali spletne branke). V primeru da plačate vnaprej, vam priporočamo da nam pošljete potrdilo ali da nam pišete na naš e-naslov info@ustavite-jo.net in sporočite da ste vplačali naročilo. Slednje pospešuje proces odpošiljanje naročila.
2. 
Kreditna ali debetna kartica (Plačilo poteka preko PayPal sistema) 
Tip kartica: Visa, MasterCard, Discover Card, American Express, Maestro.


3. Plačilo po povzetju 
Možnost plačila z gotovino ali s kartico na kraju prevzema naročene pošiljke.

Za vsak nakup, ki ga spletni obiskovalec opravi se strinja da:

- ima izdelek za lastno uporabo
- se drži predpisanih navodil (ki so priložena v Slovenskem jeziku in Angleškem jeziku)
- je naročnik star 18 let in več
- bo prevzel pošiljko z naročenim v dogovorjenim časovnem roku

Upravljalec trgovine
Hairback ltd.
Evropa
email: info.eu(at)hairback.eu

Osnovni podatki:
E-naslov: info(at)hairback.eu