Rogaine (Regaine) za moške ® pena 5% minoxidil - 3 mesečni tretma

Izpadanje las - Rogaine (Regaine) za moške ® pena 5% minoxidil - 3 mesečni tretma

 • Proizvajalec: Claude Bell
 • Šifra: RL12017
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • €158.99
 • €144.90

 • Brez DDV:€118.77
 • 2 ali več €142.00
 • 3 ali več €140.00
 • 4 ali več €137.99

Rogaine - IZGUBITI NE MOREte VEČ KOt LE VAŠIH LAS!

ROGAINE (REGAINE) pena minoxidil 5 % za moške:
- Klinično dokazano, da kar pri 90 % moškim pomaga pri ponovni rasti las.
- Preprost za uporabo (pena - angleško foam) nanesete dvakrat na dan zjutraj in zvečer.
- Priporočajo slovenski dermatologi, in na voljo brez recepta.
- Dokazano na Slovenskih uporabnikih, ter preko 10 miljonov drugih zadovoljnih uporabnikov po svetu.
- Minoksidil: Znanstveno dokazano, da vspodbuja rast las celo pri moških z dednim izpadanjem las.

Prvi rezultati se pokažejo že po 4-6 mesečni uporabi sredstva Rogaine Foam 5 % Minoxidil. Nanašate ga preprosto zjutraj in zvečer na mesto kjer je prišlo do izpadanja las.
In deluje kar pri 90 % moških, prav ste slišali! Stvar je potrjena na Ameriški FDA, da učinkuje kar pri 90 % moških. Preizkušeno prav tako s strani mnogih zadovoljnih uporabnikov.

ROGAINE MINOXIDIL 5 % V 80 ih letih prvič odkrili sredstvo proti dednemu izpadanju las, imenovan takratni Rogaine v ZDA, ter Regaine v Evropi in Aziji. Leta 1996 je v ZDA Rogaine veljal kot eden najbolj vročih izdelkov na trgu za spodbujanje rasti las. Kar velja še dandanes, kljub mnogim odkritjem. Zakaj Rogaine pena? Rogaine foam (v peni), ki je bolj učinkovito hkrati pa se lasje hitreje posušijo in ostanejo v lepši negi. Prednost Rogaine (Foam) Pena je da se hitro suši in bolj prijazen lasišču kot navaden minoxidil v tekočini.

JE ROGAINE PRAVI ZA VAS?

 • Nekaterim družinskim članom ali ožjim družinskim članom se pojavlja izpad las (dedno),
 • Opazite več las kot ponavadi v vaši postelji, kabini za tuširanje ali celo na vašem česalniku,
 • Koža na vašem lasišču je vse bolj vidna še posebej na prednjem in zadnjem predelu lasišča.
 • Spremenili ste stil vaše frizure, da bi prekrili plešavost

Če sta vsaj 2 izjavi ali več pritrdilni, naj bi doživljali počasno izgubljanje las na vašem lasišču. Sredstvo Rogaine naj bi bil pravšnji za vas. Čeprav je še veliko razlogov zakaj naj bi prišlo do izpadanja las, ker obstaja seveda nekaj obolenj, so lahko razlogi številni kot so stres, pojav glivic, itd. Tako če nimate nikakršne zgodovine, kjer bi družinski člani imeli prav tako plešavost, se prvo zglasite pri osebnem zdravniku oziroma dermatologu. 


   hairbell

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD ROGAINE?

Da sredstvo kar najbolj učinkuje je pomembno, da ga nanašate dvakrat dnevno zjutraj in zvečer. Tukaj je še nekaj stvari ki so pomembne za vašo začetno Rogaine rutino. V prvih nekaj tednih ko Rogaine začne delovati, boste občutili več izpadanja las kot ponavadi. To je navaden in pričakovan proces formule Rogaine.

Po približno 3 mesecih boste že opazili nove lasje rasti sprva bodo seveda svetli a s časoma ko nadaljujete z uporabo pridobijo barvo ter postanejo isti ko drugi lasje na lasišču.

95% ljudi, ki so ROGAINE klinično testirali so se odločili za nadaljnjo uporabo Rogaine pene, kar potrjuje učinkovitost izdelka.

Garancija zadovoljstva!Zagotavljamo garancijo na zadovoljstvo, ter 15 dnevni povračilo denarja, če pride do kakršnekoli reakcije!Povrnemo vam delni izkupiček, torej če ste uporabili eno flaško vam plačamo vse tri, ki so neuporabljene.

NAVODILA ZA UPORABO

ROGAINE PENA 5 % MINOXIDIL je najpomembnejši del linije, ki se mora za dosego rezultatov uporabljati dnevno v presledku 12 ur, torej nekako takoj zjutraj in zvečer preden greste v posteljo.

1. Zjutraj si najprej počešite lasje in jih razdelite v vrste po vašem lasišču.
2. Pena se bo takoj začela topiti ko pride v stik s toplo kožo. Če so vaši prsti topli, priporočamo da si jih pred nanosom shladite z mrzlo vodo. Preden pa nanestite na prste pa si jih osušite.
3. Držite sredstvo obrnjeno na glavo in pritisnite na sprožilec da sprožite peno ter nanesite slednjo peno na vaše prste. Količina pene naj ne bi presegala več kot polovico plastičnega pokrovačka.
4. Uporabljajte vaše prste, in si zmasirajte sredstvo na predelu kjer je prišlo do izpadanja las ter nežno masirajte na lasišče. Potem pa si splaknite prste z vodo.
Isti postopek ponovite zvečer preden odidite spat, ter seveda se držite slednjih postopkov za nanašanje.

Priložena so navodila za pravilno nanašanje v slovenskem in angleškem jeziku, originalno pakiranje iz Pfizer ZDA.

 

Vprašajte vprašanje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Podobni izdelki