HairMax - laserski glavnik LUX 9

Izpadanje las - HairMax - laserski glavnik LUX 9

  • €607.95
  • €425.50

  • Brez DDV:€348.77

HAIRMAX laserski glavnik je eden izmed medicinskih prebojev v odpravljanju plešavosti in rasti las. V kliničnih študijah, z zdravljenjem s Hairmaxov-im laserskim glavnikom se je strankam kar v 93 % izboljšala rast las in obrnila stadij plešavosti na boljše. Omenjena tehnologija se je v ZDA pojavila leta 2001. Od takrat je Hairmax pomagal na tisoče posameznikom, saj pomaga pozdraviti plešavost in izboljša rast las popolnoma varno in naravno. 

Napredni laserski glavnik HairMax 9 LUX je cenovno ugoden, visokokakovosten, stilsko oblikovan in funkcionalen. Hairmax-ova laserska fototerapija stimulira lasne mešičke, jim daje energijo za izboljšano rast las ter ponovno povrne goste in zdrave lase.  

HairMax laserski glavnik priporočamo tako moškim kot ženskam!

Vodilne lasne klinike in saloni po Evropi, Aziji in svet so uporabljali tako imenovano lasersko tehnologijo ''hladno-žarčenje''. Omenjene terapije se je posluževalo na tisoče strank, ki jih je pestila plešavost. Ker so morale stranke obiskovati kliniko dva do trikrat tedensko, je proizvajalec našel rešitev in izdelal priročni laserski glavnik za domačo uporabo. S tem so si stranke prihranile čas in na stotine evrov, potrošene za termine obiskov na kliniki. 


V ZDA je pozitivne lastnosti kot so izboljšana rast las in ponovna rast las potrdila tudi ameriška FDA. Na več let trajajočem preizkusu, ki je vključeval več 100 posameznikov so ugotovili, da je izdelek varen za uporabo in zagotavlja boljšo rast las kar pri 93 % posameznikih kateri so uporabljali laserski glavnik vsaj 3 mesece po 2 - 3 krat na teden.

 

Kaj lahko pričakujete od uporabe izdelka:

Teden od 1-6: Od prve terapije naprej, uporabniki poročajo, da so njihovi lasje bolj živi in obvladljivi ter njihovo lasišče bolj zdravo. Po uporabi se izboljša kakovost lasišča, viden je lesk, kmalu izgine tudi srbečica, zato se posledično zmanjša izpadanje las. Učinki se pokažejo v prvih nekaj tednih uporabe.  

V samo 8 tednih ali prej: Iz kliničnih poročil je razvidno, da je bilo pri 45 % uporabnikov zazna rast novih las v samo 8 tednih ali prej. Začne se z malimi puhki, ki pokrijejo lasišče, le-ti se v naslednjih tednih začnejo širiti in pridobivati barvo. Poveča se tudi gostota obstoječih lasi.  

Teden od 8-12: Zaznano izboljšanje še pri ostalih uporabnikih laserskega glavnika.

Po 12 tednih: Večina uporabnikov izdelka HairMax zazna koristi v prvih 12 tednih uporabe. Občasno se zgodi, da nekateri uporabniki potrebujejo za vidnejše rezultate več kot 12 tednov. Prosimo zapomnite si, težko je videti rast vaših las na vrhu glave.

Priporočamo, da vam morebiten napredek preveri druga oseba ali vaš osebni frizer.Slika prikazuje količino novih las, ki so zrastli na kvadratni centimeter v obdobju 12 tednov na povprečnem uporabniku. Druga skupina je uporabljala placebo ali izdelek, ki ni priznan oziroma je ponaredek.  

Kako deluje laserski glavnik HairMax?  Graf količine las pri uporabi laserskega glavnika Hairmax:

 


Graf.
Month = meseci
Hair count = število las na kvadratni centimeter
Frontal = prednji predel lasišča
Vertex = zadnji predel lasišča


Graf prikazuje povečanje števila las na prednjem in zadnjem predelu glave.  

Napredni laserski glavnik funkcije: 
- 9 laserjev
- 12 minutna uporaba/2-3 x tedensko
- 10 - 15 let življenska dobaVaš set vključuje: 
- HairMax laserski glavnik LUX 9 
- polnilec
- usnjena potovalna torbica
- 2 letna garancija
- priročnik za uporaboUporaba:
- dvakrat tedensko po 10 minut

Vprašajte vprašanje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Podobni izdelki