PROCAPIL'HAIR LOSJON - anti DHT 100 ml
PROCAPIL'HAIR LOSJON - anti DHT 100 ml PROCAPIL'HAIR LOSJON - anti DHT 100 ml PROCAPIL'HAIR LOSJON - anti DHT 100 ml PROCAPIL'HAIR LOSJON - anti DHT 100 ml

Izpadanje las - PROCAPIL'HAIR LOSJON - anti DHT 100 ml

 • Proizvajalec: Claude Bell
 • Šifra: RL52011
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • €17.99

 • Brez DDV:€14.75
 • 2 ali več €17.45
 • 3 ali več €17.09
 • 4 ali več €16.56

ALI IZGUBLJATE VAŠE LASJE?
VAS JE STRAH DA BI IZGUBILI LASJE?
DEDNO IZPADANJE LAS V VAŠEM SORODSTVU?
PREPREČITE IZPADANJE LAS ŠE DANES!

Psihologija lasišča

V petem stoletju pred kristusom, je zelo znani zdravnik iz Grčije Hippocrates že naznajal da s pomočjo kastriranja ne bi nikoli postal plešast, z domnevo da plešavost je v direktni kontroli posebnega faktorja pri moških. S tem opažanjem so prišli do ideje, ki je še danes skrivnost, da zakaj plešasti moški imajo na voljo več testosterona, hormona moških. 
Pravzaprav problem je le malce bolj zapleten...

Androgena alopecia povzroči izgubo las pri 20 % moškim do 20 leta starosti in narašča po 10 % na vsakih 10 let iz česar lahko ugotovimo da vsaj 50 % moških do 50 leta starosti je prizadetih. 

Slednja alopecia ne povzroča izgubo las samo pri moškim, čeprav so pa pripradnice nežnejšega spola dosti bolj neobremenjene. 

Trije meseci po izpadanju las, se prične nov cikel v germinal regiji lasišča in tako pričnejo ponovno rasti lasje. Slednji cikel je ponovljen 25 krat v našem življenju.

Različne faze slednjega cikla so v zapleteni odvistnosti od mnogih hormonov, eden od njih ,DHT (dihydrotestosterone), če je zaznan v prevelikih količinah v lasišču, lahko nenormalno pospešuje fiziološki ciklus plešavosti. Tako, slednji cikel pripelje do odpadanja las, medtem ko ostalo lasišče postaja krhkejše  in izpadanje las se pojavi postopno.
Ker presnova hormona je zelo odvisna od tipa genoma, in je slednja stvar zelo povezana z dednim izpadanjem las.

 

ZAKAJ JE PROCAPIL'HAIR UČINKOVIT?

 

PROCAPIL'HAIR losjon rešuje tri glavne probleme ki se nanašajo na alopecia plešavost:

 • - Androgenski vzrok skozi poseljevanje 5α zaviralca, slednji encim je vzrok da se slednji encim spremeni v aktivni hormon DHT,
 • - Sistem cirkulacijskega vzroka, mikrocirkulacija v kapilarnih nivojih ki se zmanjša je vzrok za izpadanje las,
 • - Mehanični vzrok, utrjevanje korenin in povezava mešičkov nazaj na prejšnje stanje.

Za zagotavljanje trojnega delovanja PROCAPIL'HAIR je bil formuliran kot kombinacija treh ključnih sinergijskih sestavin:

- ​Vitaminski dodatek: biotinyl-GHKzdružuje visoko aktivnost dodatkov za spodbujanje lasišča (Hystidyl-Glycyl-Lysine) skupaj z Vitaminom B7  (ali imenovanim Biotin). Slednji vitamin igra ključno vlogo v izboljšanju prebave lasišča kar v nasprtonem primeru (neprebave) povzroča alopecio in dermatitis,
- Apigenin, naravna molekula, ki jo najdemo v naravi ki spada v družino flavonidov (rastlinski metaboliti) in vsebujejo izvlečeke iz drevesa grenivke (Citrus maxima). Vasculoprotectrice in antioxidant, apigenin prispevajo do dilatacije krvnih kapilar, kar izboljšuje prekrvaljenost lasišča,
Oljna kislina, iz izvlečkov oljnih lističev (Olea europaea)ki je naravna molekula poznana kot  močan zaviralec  5α-reductasa, encim ki je odgovoren za pretvorbo testosterona v DHT. Kot smo ravnokar spoznali, DHT (dihydrotestosterone) je glavni razlog za androgeno alopecio, za negativno aktivnost, ki spremeni fiziokoški cikel na lasišču.

 

Klinični testi

Klinični test je trajal v 4 mesece in je sodelovalo 35 prostovoljnih moških, ki so bili razdeljeni v dve skupini: prva skupina je uporabljala placebo (lažna tekočina brez dodatkov), druga skupina je uporabljala izdelek PROCAPIL'HAIR.

Test je pokazal:

 • - Aktivnejšo rast las za 121%,
 • - pomemben zamik v staranju las za kar 46%,
 • - izboljšana prekrvavljenost lasišča,
 • - mikroskopsko so ugotovili, da so lasje bolj vraščeni v lasišče oziroma korenina je bolj trdna in zdrava.

 

Z natančim ciljanjem proti androgeni propeciji, nova tehnologija omogoča da izdelek PROCAPIL'HAIR:

 • Zaustavlja izpadanje las ,
 • Izboljša rast novih las ,
 • Utrjuje in uravnava cikel na laseh.

NAVODILA za uporabo

Za najboljše rezultate uporabljajte šampon 2 do 3 krat tedensko ter losjon vsak dan zjutraj na mokrem ali suhem lasišču.
Izdelek zadošča za 2 meseca uporabe.

 

 

Vprašajte vprašanje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Aqua (Water), Alcohol, Pinus Sylvestris Extract, Butylene Glycol, Thuya Occidentalis Extract, Propylene Glycol, Ppg-2-Ceteareth-9, Parfum (Fragrance), Imidazolidinyl Urea, Ppg-26-Buteth- 26, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinolyl Tripeptide-1, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Alpha–Iso Methylionone, Butyl Phenyl Methyl Propional.

Podobni izdelki