Dostava in možnosti plačila

Naročilo je možno plačati vnaprej ali po povzetju pri dostavni službi GLS na ozemlju Republike Slovenije.

Brezplačni stroški pošiljanja za naročila nad 49 €. 

Naročila oddana vsak delovni dan do 12.30 ure so odposlana še isti delovni dan. Oziroma v izjemnih primerih pride do razprodane zaloge, v takšnih primerih naprošamo naše cenjene stranke da ohranijo potrpežljivost z naročenim izdelkom.

V kolikor navedete vašo telefonsko številko k vašemu naročilu, jo navedemo k pošiljki za dostavno službo GLS. Dostavna služba vas kontaktira pred prevzemom in se lahko dogovorite z njimi da vam jo celo odpošljejo na drugi naslov ali da bi jo prevzeli na določen drugi dan. Oziroma možnost je tudi, da jo prevzamete na dostavnem partnerskem Parcel Shop-u. To pomeni da vam pošiljko lahko pustijo na bližnji OMV bencinjski črpalki ali v bližnji partnerski trafiki. Odkupnino lahko poravnate na samem Parcel Shop-u. Spisek vseh Parcel Shop-ov v Sloveniji: https://gls-group.eu/SI/sl/gls-iskanje-parcelshop

V primeru da ste izbrali plačilo po povzetju z odkupnino, velja da jo lahko prevzamete z gotovino ali s kartico na kraju prevzema.

Pošiljka je ustrezno zavarovana in diskretna, tako da ni posebnih nalepk za spletno trgovino ali logotipov ter je ustrezno zapakirana pred zunanjimi vplivi.

Načini plačila:

1. Bančna transakcija (preko obrazca UPN ali spletne branke). V primeru da plačate vnaprej, vam priporočamo da nam pošljete potrdilo ali da nam pišete na naš e-naslov info@ustavite-jo.net in sporočite da ste vplačali naročilo. Slednje pospešuje proces odpošiljanje naročila.
2.
Kreditna ali debetna kartica (Plačilo poteka preko PayPal sistema)
Tip kartica: Visa, MasterCard, Discover Card, American Express, Maestro.

3. Plačilo po povzetju
Možnost plačila z gotovino ali s kartico na kraju prevzema naročene pošiljke.

V kolikor izdelke imamo na zalogi, bo pošiljka z naročenim pri vas že drugi delovni dan na vašem naslovu.

Želimo si, da ste zadovoljni z nakupovanjem pri nas, zato neprestano izboljšujemo proces. V kolikor imate pritožbo, jo bomo veseli saj le tako nadgrajujemo naše poslovanje na boljše. Kvaliteto izdelkov vam garantiramo! Veselimo se vaših nakupov!